Nutikan martat

Nutikan marttoilla on pitkä historia takanapäin. Perustava marttakerho kokous on pidetty 11.4.1939 Pellonpään talossa Nutikalla. Läsnä oli 25 henkilöä ja puheenjohtajana toimi neuvoja Lyyli Vainikka. Marttakerhon puheenjohtajaksi valittiin Alli Kyckling, varapuheenjohtajaksi Alina Kyckling, sihteeriksi Aini Tilli ja rahastonhoitajaksi Amalia Kangaskolkka. Muita jäseniä olivat Saima Rumpu ja Anna Nutikka. Samalla perustettiin käsityö- sekä ohjelmatoimikunnat ja ravintolaryhmä. Toiminta aloitettiin pitämällä teeilta keväällä ja syksyllä päätettiin pitää ompeluiltoja kerran viikossa.

Tällä hetkellä martoissa on jäseniä 20 henkilöä. Nutikan martat on rekisteröitynyt omaksi yhdistykseksi. Kesällä Nutikan lavan tanssi-iltoina martat tarjoilee erinomaista kotona paistettua pullaa sekä kotitekoisia karjalanpiirakoita. Lisäksi pientä suolaista sekä grillimakkaraa.

Nutikan martat vuokraa ruoka- ja kahviastiastoa ym. astioita ruokailuun liittyen sekä lämpölevyä. Näiden vuokrausta voi kysellä Tarjalta +358 50 4905 492

150 litran keittiökeittimen vuokrausta voi kysellä Riitalta +358 50 3287 579

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s